Andreea Antonescu rupe tăcerea! Artista face dezvăluri despre divorţ, după ce s-a întors din SUA!

 
+4 click pentru
galerie

În lumea showbiz-ului autohton, au existat numeroase zvonuri cum că Andreea Antonecsu şi soţul ei, Traian Spak, sunt la un pas de divorţ, din cauza distanţei şi din cauza problemelor cu care s-au confruntat.

Andreea Antonescu a locut o bună bucată de timp în SUA, iar acum s-a întors în România, pentru a finaliza câteva proiecte. Soţul artistei nu s-a întors odată cu ea, lucru ce a întărit zvonurile. Realitatea însă este alta. Traian Spak a fost nevoit să rămână în America, deoarece munca nu i-a permis să plece. Deşi vedeta nu a negat niciodată faptul că între cei doi au existat probleme şi mici conflicte, relaţia lor derulează absolut normal.

Un aliat pentru păstrarea relaţiei vii este chiar internetul. Andreea Antonescu comunică zilnic cu soţul ei prin intermediul reţelelor sociale, mai ales că au şi un rod al dragostei împreună: o fetiţă superbă!

"Nu o să stau să pozez în vreo zână, prinţesă, păpuşă, bineînţeles că viaţa este cu urcuşuri şi coborâşuri. Consider că nu a am ajuns vreodată la acea situaţie limită. Situaţia mea nu a fost roz, dar sunt multe alte lucruri care fac o relaţie să funcţioneze.", declara Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp, la Star Matinal.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest