Andreea Bălan, detalii inedite despre suferința pe care i-a provocat-o despărțirea de Keo: „Era stâlpul meu de susținere!”

 

Andreea Bălan a recunoscut că despărțirea de Keo a dezechilibrat-o emoțional, dat fiind că a nu se aștepta de la o așa trădare din partea bărbatului pe care îl vedea tatăl copiilor ei. Artista a vorbit mai deschis ca niciodată despre suferința pe care i-a provocat-o separarea de artist, dar și cum a reușit să treacă peste ea.

Viața amoroasă a Andreei Bălan a fost una destul de controversată, iar asta din cauza dezamăgirilor și trădărilor de care a avut parte din cauza partenerilor de viață. Artista a oferit detalii necunoscute de nimeni până acum din relația de opt ani pe care a avut-o cu Keo.

Andreea Bălan a mărturisit ca l-a iubit nebunește pe Keo, iar în momentul în care a aflat că acesta ducea o viață dublă, a clacat. Artista a mărturisit că l-a considerat pe fostul iubit un adevărat stâlp de susținere, motiv pentru care trădarea lui a rănit-o profund.

”Da, foarte mult (nr. a suferit după Keo), pentru că era stâlpul meu și m-am trezit singură iar”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unui podcast.

Și chiar dacă a dezamăgit-o, Andreea Bălan a ținut să precizeze că întotdeauna îi va fi recunoscătoare pentru toate lucrurile care a învățat-o și pentru tot binele pe care i l-a făcut de-a lungul relației de opt ani.

”Noi am început relația când eu aveam 21 de ani și am stat opt ani împreună. A fost cea mai lungă relație a mea. Nu voiam la 22 de ani o familie, dar mai târziu, pe la 26-27 de ani, am început să pun presiune pe el. Pentru mine a fost un stâlp de susținere. Am învățat foarte multe de la el, fiind cu 12 mai mare decât mine. El era calm, mă pondera. Doar că, mai târziu, ne-am dezvoltat amândoi, eu învățasem foarte multe de la el încât eram egala lui și ajunsesem să pun presiune că vreau casă, familie, etc. Tot timpul am vrut familie, dar el abia venise în țară, voia cariera lui aici, începuse să aibă succes și nu-i stătea minte la o familie. El voia să mai copilărească. Eram în puncte diferite ale vieții, deși am făcut o casă împreună. Pasul următor era să facem o familie, doar că... Nu vreau să mai vorbesc. Chiar dacă el a greșit la final, eu nu-i șterg cu buretele toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine: albume, piese, idei, clipuri. M-a susținut foarte mult, am crescut ca artist cu el, ne regăseam la un nivel profund.” a mai spus Andreea Bălan pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest