Andreea Bălan, primele declaraţii despre despărţirea de George Burcea! Cum s-a produs ruptura între cei doi: „A lipsit nopţi de acasă”/ VIDEO

 

La nici jumătate de an după ce şi-au jurat dragoste eternă în faţa lui Dumnezeu, Andreea Bălan şi Geroge Burcea s-au despărţit. După ce s-a vehiculat că motivele separării ar fi fost atât dezvăluirea trecutului tumultuos al tatălui actorului, cât şi problemele acestuia cu drogurile, iată că Andreea Bălan a apărut pentru prima dată la TV, ca să lămurească situaţia, oferind detalii incredibile despre ce a stat la baza rupturii dintre ea şi tatăl copiilor ei.

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a mărturisit că a fost luată prin surprindere de tot ce se întâmplă în viaţa ei la ora actuală. Chiar dacă în luna decembrie, George Burcea dădea semne că nu se mai simte bine în sânul familiei, artista a preferat să ignore comportamentul acestuia, dând vina pe rănile deschise din trecutul său pe care l-a luat la analizat, pentru a putea scrie o carte.

„Eu eram fericită. Nu aveam multe să îi reproşez, am început în decembrie că acolo nu am înţeles ce s-a întâmplat. Discuţiile au început în decembrie pentru că am observat schimbări în comportamentul lui. Nu mai era la fel de drăgăstos, a lipsit nişte nopţi de acasă, că se ducea la prietenii lui. Iar când l-am întrebat ce are mi-a spus nişte lucruri care m-au durut. A spus că nu mai are sentmente puternice pentru mine, am spus că poate este stresat, cu proiectele, cu cartea, că a deschis o cutie a pandorei, că a deschis nişte răni din trecut pe care nu le-a vindecat. Eu am dat vina pe situaţie. N-am vrut să fiu atentă mot-a-mot la ce spune el.” a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii XNS.

Mai mult de atât, imediat după ce i-a spus că nu o mai iubeşte ca la început, Andreea Bălan şi George Burcea au avut parte de o vacanţă de vis în Mauritius, alături de fetiţele lor, motiv pentru care a crezut că lucrurile au reintrat pe făgaş normal. Din păcate, imediat după sejurul în care problemele păreau a fi rezolvate, situaţia a escaladat cu rapiditate, iar în mai puţin de o lună, Andreea Bălan a fost părăsită.

„Apoi am plecat în vacanţă unde a fost ok, pentru că ne-a plăcut, ne-am concentrat pe fete, iar din momentul în care ne-am întors, într-o lună m-am trezit că nu mai am familie.” a completat Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest