Andreea Bălan şi George Burcea, întâlnire de gradul zero după despărţirea cu scandal! Actorul, atacat subtil de Aurelian Temişan: „Bărbat mândru”

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi George Burcea au avut parte de o reuniune de grad zero! Aflaţi în plin divorţ, cei doi au fost nevoiţi să se întâlnească pentru a-i fi alături micuţei Clara Maria, cea de-a doua fetiţă a lor, care a împlinit un an în urmă cu doar câteva zile.

Evenimentul de rupere a turtei a avut loc în casa naşilor Aurelian Temişan şi a Monicăi Davidescu. Şi chiar dacă şi George Burcea a fost prezent, actorul nu a apărut in tabloul de familie. Aurelian Temian a postat imaginea pe internet, însoţită de un mesaj extrem de sugestiv, în care a făcut referire la finul său care, din spusele lui, nu s-a simţit deloc comod în cadrul evenimentului de familie:

Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. 🤗😘
#AndreeaBalan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si #MonicaDavidescu. Eu... singurul bărbat... mândru.
O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire.
️”, a scris Aurelian Temișan. 

Cum s-a produs ruptura dintre ei

La nici patru luni de la nunta cu Andreea Bălan, George Burcea dădea semne că nu se mai simte bine în sânul familiei. Fără să ia în seamă comportamentul acestuia, dând vina pe rănile deschise din trecutul său, artista a trecut peste toate cuvintele grele pe care i le-a spus şi au plecat împreună într-o vacanţă de vis în Mauritius.

Cei patru s-au distrat pe cinste, s-au simţit extraordinar împreună, astfel încât, Andreea Bălan a fost sigură că lucrurile au reintrat pe făgaş normal. Însă la scurt timp, situaţia a escaladat cu rapiditate, iar în mai puţin de o lună, artista a fost părăsită.

„Eu eram fericită. Nu aveam multe să îi reproşez, am început în decembrie că acolo nu am înţeles ce s-a întâmplat. Discuţiile au început în decembrie pentru că am observat schimbări în comportamentul lui. Nu mai era la fel de drăgăstos, a lipsit nişte nopţi de acasă, că se ducea la prietenii lui. Iar când l-am întrebat ce are mi-a spus nişte lucruri care m-au durut. A spus că nu mai are sentmente puternice pentru mine, am spus că poate este stresat, cu proiectele, cu cartea, că a deschis o cutie a pandorei, că a deschis nişte răni din trecut pe care nu le-a vindecat. Eu am dat vina pe situaţie. N-am vrut să fiu atentă mot-a-mot la ce spune el.” a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest