Andreea Bănică, gravidă pentru a doua oară! Avem TOATE DETALIILE: sexul copilului, poze cu burtica şi cum va arăta micuţul

 

Bombă în showbiz, Andreea Bănică este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreaţa a mărturisit că aşteaptă un băiat.

Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian, vor avea un băieţel. "Nu i-am spus încă. O să îi spunem când apare revista, pentru că, dacă îi spuneam, știa toată lumea până acum. Părinților lui Lucian le-am spus abia după ce am aflat se­xul copilului. Știam numai noi doi. Era un pic ciudat, pentru că nu puteam să mă bucur cu nimeni. Ce mi se pare interesant e că, cu o sea­ră înainte de a afla sexul copi­lului, am visat că o să am un băiat. Primesc un telefon de la clinică a doua zi: „felicitări, doamna Bănică, veți avea un băiețel sănătos!“ Ce poate fi mai frumos decât să ai un bă­iat și o fată! Bine, noi ne bucu­ram oricum! Nici la Sofia nu ne-am dorit ceva anume", a mai declarat cântăreaţa.

VEZI AICI POZE CU BURTICA DE GRAVIDĂ!

Viitoarea mămică a povestit pentru revista Viva cum a aflat că este gravidă pentru a doua oară. "Îmi făceam întreținere corpo­rală la un salon și, în timpul tratamentului, mi s-a făcut rău. Făcusem înainte un tra­tament hormonal care mi-a dat niște stări neplăcute și nu știam pe baza a ce să pun sta­rea asta de rău. Am ajuns acasă și am început să mă gândesc ce ar putea fi. A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: „Vai, acum ce mă fac?!“ Știind că urmez un tratament hormonal pentru a-mi regla nivelul de prolacti­nă din organism, care era foarte mare, nu m-am gândit că organismul își va reveni atât de repede, încât aș putea rămâne însărcinată. N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. Pri­mul meu gând a fost cum o să reacționeze Sofia", a declarat Andreea Bănică.

Click aici pentru a vedea cum ar putea arăta bebeluşul celor doi

Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu reuşit atât pe plan personal, dar şi pe plan profesional, unde Lucian Mitrea este managerul artistei. Aceştia au împreună o fetiţă pe nume Sofia, născută în 2009.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest