Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, vacanţă de lux în locaţia preferată a vedetelor/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Iar pentru că ori de câte ori se întâmplă să aibă o perioadă liberă, cei doi aleg cele mai exotice şi frumoase destinaţii unde să se relaxeze şi să se simtă bine împreună.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea se răsfaţă in Maldive. Cei doi au ales un resort pentru care au scos din buzunar o grămadă de bani. O singură noapte de cazare în vila pe care artista şi soţul ei au ales-o, costă aproape 8.000 de lei, cu toate serviciile incluse.

Unde mai pui şi biletele de avion care costă în jur de 9.000 de lei pentru două persoane...e clar! Lucian ştie să o răsfeţe pe Andreea..mai ales după o perioadă aşa încărcată, când frumoasa blondină a ţinut-o din concert în concert...dar după muncă şi răsplată!

Soare, mare, relaxare, distracţie..şi totul fără copii! Da, da, aţi auzit bine. Escapada romantică este cu atât mai interesantă, cu cât, cei doi au evadat din stresul cotidian..şi nu, nu spunem că n-ar fi minunat să fii părinte, dar uneori ai nevoie să te deconectezi. Lucru pe care şi Andreea Bănică îl face.

Pe lângă faptul că se bucură de frumuseţile oferite de insulă, Andreea Balan nu s-a putut abţine să nu împărtăşească experienţa din paradis cu fanii care îi urmăresc activitatea online.

Şi pentru că a vrut să îi arate cât de mult o iubeşte, Lucian i-a pregătit soţiei lui o cină romantică pe plajă, acolo unde s-au bucurat de apus şi de liniştea oferită de plaja pustie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest