Andreea Berecleanu, plină de regrete, după incendiul de la Notre Dame: „Ce poate fi mai rău de atât”

 

Incendiul devastator care a mistuit catedrala Notre-Dame din Paris a şocat întreaga lume. Multe vedete din showbiz-ul românesc au transmis mesaje pe reţelele sociale imediat după drama.

Printre persoanele, asupra cărora, incendiul a avut un impact mare, se numără şi Andreea Berecleanu. Prezentatoarea a postat un mesaj pe Facebook, prin care îşi exprimă regretul.

„Ce poate fi mai rău de atât? Ce mare regret, ce distrugere a unui patrimoniu care aparține tuturor, nu numai Franței! Notre Dame este Catedrala iubita și vizitată de 13 milioane de turiști în fiecare an! Nu știm încă dacă este într-adevăr un accident de renovare cauza tragediei, dar este o lovitură într-un simbol al Franței”, a scris Andreea Berecleanu, pe Facebook.

Un incendiu violent a izbucnit luni seară la Catedrala Notre-Dame din Paris, cel mai vizitat monument istoric din Europa. Flăcări imense au cuprins monumentul istoric, iar acoperișul clădirii s-a prăbușit. Obiectele de artă și simbolurile religioase au fost salvate, însă autoritățile anunță că ar putea dura câteva secole ca stricăciunile să fie reparate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate