Andreea Marin, despre momentele în care se temea că suferă de o boală necruțătoare VIDEO

 

Andreea Marin a trecut prin clipe cumplite! Vedeta a vorbit deschis, pentru prima dată, despre momentele în care se temea că sufer de o boală necruţătoare!

Andreea Marin a făcut mărturisiri emoţionante despre drama care i-a schimbat cursul vieţii! Din suferinţele prin care a trecut, a ajuns să îşi dedice tot timpul, ca să îi salveze pe cei care s-au aflat în aceeaşi situaţie ca ea, sau chiar mai rău.

„Eu sunt un om mai tare. Am trecut prin destul de multe lucruri grele. Dar aşteptarea te omoară. Pur şi simplu, în fiecare zi, vrei să ştii dacă ţi-a venit analiza. Ce spune biopsia, chiar dacă medicul îţi spune că o facem doar de siguranţă. Sunt convins că aşa cum arată lucrurile pe dianfară, nu poate fi nimic rău. Cu toate astea, nu dormi acele nopţi şi te bucuri de parcă ai fi trecut de un mare examen al vieţii, când afli că rezultatul este bun. De la mine s-au scos 2 pumni de celule crescute haotic pe corpul meu, în greutate de 800 de g. Când ajungi la limită şi nu mai ai nimic de pierdut, vezi viaţa altfel. (...) Mi se pare uimitor faptul că eu am ajuns sa fiu operată de medic, că în saloanele de alături erau oameni operaţi de ei, pro bono şi eu întrebam ce e cu povestea asta. Aşa am aflat lucrurile astea. Am vorbit cu medicul, haideţi să facem cunoscută această iniţiativă.” a declarat Andreea Marin, în exlclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest