Andreea Marin, mărturisiri sincere despre fizicul ei: „Nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată”

 

Andreea Marin este o femeie elegantă, care emană feminitate prin toţi porii ei. Vedeta a fost întotdeauna apreciată pentru stilul pe care îl are, iar acum a făcut nişte mărturisiri interesante despre silueta pe care o are.

Andreea Marin s-a destăinuit în faţa admiratorilor, deşi este cunoscută drept o prezenţă discretă, ce nu oferă prea multe detalii din viaţa personală. Vedeta, pe pagina ei de instagram, a publicat un mesaj în care a precizat că nu a avut niciodată un corp perfect, dar că nici nu vrut asta. Ci întotdeauna a căutat echilibrul şi sănătatea, în detrimentul aparenţelor.

"Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastră în viață, pe termen lung.", a scris Andreea Marin, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest