Andreea Marin, o altă persoană! „Zâna” este de nerecunoscut! Cum a apărut în public VIDEO PAPARAZZI

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Marin se reinventează de fiecare dată şi îşi surpinde nu doar admiratorii, ci şi prietenii cu apariţiile ei. La ultimul eveniment, nici cel care i-a făcut invitaţia, nu a recunoscut-o.

Paparazzii Spynews au surprins-o pe „Zână” într-o ipostază cu adevărat inedită. În parcarea unui local de fiţe, unde a fost în calitate de invitată, iubitul Andreei Marin a coborât de la volanul bolidului şi i-a deschis portiera. De pe locul din dreapta a coborât vedeta, fiind greu de recunoscut până şi de gazda evenimentului. Toţi ceilalţi invitaţi se uitau miraţi de apariţie, încercând să o recunoască pe cea care stă la braţul iubitul Andreei Marin.

Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei, împreună cu acesta, au petrecut o vacanţa de lux, chiar de curând! Şi nu doar atât! Pe reţelele de socializare, „Zâna” şi-a etalat un inel extrem de frumos, o replică a inelului de logodnă a Prinţesei Daiana. Într-o emisiune TV, Andreea Marin a răspuns la întrebările fanilor referitoare la căsătorie: „Este o replică a inelului Prințesei Diana. Și eu, la rândul meu, sunt prințesa cuiva. Știi, eu am învățat, din păcate, din experiența mea, că poți avea un act și să fii nefericit cu actul acela și, în același timp, poți să nu-l ai și să te simți mai implicat ca oricând. E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest