Andreea Marin s-a măritat! Anunțul cel mare a fost făcut chiar de proaspătul soț, Tuncay Ozturk

 

Nici nu a început bine 2014 şi o bombă a zguduit lumea mondenă. La un an după divorţul de fostul soț, Andreea Marin s-a măritat

Cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare chiar înainte de Crăciun, iar acum se află în luna de miere în Dubai. Tuncay Ozturk a făcut anunțul public pe contul său de facebook.

“Dragi prieteni, până acum, am avut o relație destul de bună cu Andreea. Întoteauna mi-am dorit să țin această relație departe de ochii publicului, de aceea, nici nu am vorbit vreodată, undeva, despre relația noastră. În viața noastră privată am făcut pași importanți pentru relația noastră. Amândoi suntem oameni maturi. În fiecare pas pe care l-am făcut ne-am luat în considerare nu doar pe noi, ci și familiile noastre. Am prezentat-o pe Andreea ca fiind logodnica mea. Acum, este o onoare pentru mine să împărtășesc cu voi toți vestea căsătoriei noastre. Voi fi întotdeauna mândru să am alături de mine ca soție o femeie atât de frumoasă. Vă muțumesc pentru urările voastre de bine și la mulți ani!”
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest