Andreea Marin și iubitul, activități inedite în izolare! L-a convins să o vopsească, iar rezultatul este spectaculos! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Marin a găsit soluția unei probleme generale cu care se confruntă fiecare femeie, din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru că toate saloanele de înfrumusețare au fost închise, ca măsură a combaterii răspândirii virusului, vedeta a decis să dea culorii părului un “refresh” chiar în propria casă. Și a avut un ajutor de nădejde!

Chiar dacă este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Andreea Marin nu se dă în lături când vine vorba să își laude iubitul pentru acțiunile cu care reușește să o surprindă. Astfel că, aflată “la ananghie”, vedeta a apelat la ajutorul partenerul de viață pentru a îi vopsi părul, iar rezultatul este unul, de-a dreptul, spectaculos.

În cadrul unui mesaj pe contul său de socializare, “Zâna” a dezvăluit pașii pe care i-a urmat ca să obțină culoarea de păr preferată. Mai mult de atât, Andreea Marin a mărturisit că episodul de înfrumusețare a reușit să combine utilul cu plăcutul, fiind o acțiune distractivă de care aveau amândoi nevoie, mai ales în această perioadă.   

„Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanța de bază, aveam emoții să nu fac o boacănă, dar iată ca a fost mai ușor decât mă așteptam!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare. „Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și în doi chiar a fost distractiv și inedit!”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest