Andreea Marin şi-a filmat iubitul în ipostaze rare! „Nu găseşti oriunde un bărbat priceput ca al meu” VIDEO

 

Andreea Marin este o femeie talentată din toate punctele de vedere, însa puţin ştiu că design-ul interior este una dintre marile sale pasiuni. Şi mai mult de atât! Pasiunea i-a transmis-o şi iubitului ei, iar într-o zi de duminică s-au apucat de reamenajat bucătăria, fără să stea prea mult pe gânduri.

Frumoasa brunetă este într-o relaţie cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia şi chiar dacă întotdeauna a fost extrem de discretă cu viaţa personală, recent vedeta și-a fotografiat iubitul în timp ce executa câteva reparaţii, în curtea vilei în care locuiesc împreună.

După ce toată ziua au muncit, bucătăria a fost gata abia la lăsarea serii. Plin de flori şi plante colorate, spațiul de servit masa al Andreei Marin arăta complet diferit faţă de începutul zilei, când tavanul era gol. Noul design a adus un plus de prospeţime în bucătărie, iar activitatea a fost una specifică unei familii, semn că cei doi se înţeleg extrem de bine şi îşi fac planuri.

"Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit... Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste. Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu.", a scris Andreea Marin, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest