Andreea Raicu, dezvăluiri sfâșietoare despre drama vieții sale: „Primeam multe cadouri care să suplinească lipsa”

 

Până să ajungă la persoana echilibrată care este astăzi, Andreea Raicu a trecut prin foarte multe cumpene de-a lungul vieții sale. Fosta prezentatoare TV a vorbit mai deschis ca niciodată despre drama de care a avut parte încă din tinerețe și despre cum a marcat-o în anii maturității.

Andreea Raicu este o femeie experimentată, care a avut foarte multe de învățat din situațiile negative în care a fost pusă, atât pe plan amoros și personal, cât și pe cel profesional. Vedeta a recunoscut că a avut nevoie de mulți ani de terapie pentru a-și vindeca rănile existente, însă acum este fericită că a putut transforma totul în adevărate lecții de viață.

În cadrul unui interviu acordat lui Mihai Morar, Andreea Raicu a povestit că deși ani la rândul a crezut că a fost un copil fericit, la un moment dat a conștientizat că de fapt nu a avut deloc o copilărie împlinită.

''O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți aloolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit'', a spus Andreea Raicu în interviul acordat lui Mihai Morar, pe Youtube.

Una dintre rănile care au marcat-o pe Andreea Raicu a fost cea a abandonului, fiind cauzată de absența mamei din viața ei. Vedeta a mărturisit că deși primea foarte multe cadouri din partea celor dragi, darurile îi schimbau doar starea de moment, nu cea care predomina: și anume, de tristețe.

''Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca foarte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Am descoperit lucrul acesta care m-a șocat, că eu am fost un copil foarte trist. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă'', a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest