Andreea Raicu, în pragul anorexiei? Bruneta este de nerecunoscut

 

Andreea Raicu duce un stil de viață atât de sănătos, încât a ajuns piele și os. Imaginile cu vedeta în pragul anorexiei i-au speriat chiar și pe cei mai înfocați admiratori.

De când este vegetariană, Andreea Raicu a slăbit enorm, atât de mult încât este de nerecunoscut. Picioarele i s-au subțiat îngrijorător, iar oasele de la nivelul brațelor sunt din ce în ce mai vizibile. Chiar dacă fosta prezentatoare susține că a adoptat un stil de viață sănătos, este evident că schimbarea modului de viață a făcut-o să piardă prea mult din greutate.

Surprinzător este că, pe lângă salatele pe care le fotografiază, vedeta împarte cu fanii ei și imagini cu mese bogate și pline de bunătăți, semn că mai renunță la strictețe. Totuși, scăderea bruscă în greutate ar putea ascunde probleme foarte grave de sănătate.

Deși se implică de zor în afacerile ei, fostul model este surprinsă încercănată și, uneori, nu este deloc energică așa cum pare. Dacă în urmă cu ceva timp, Andreea apărea la evenimentele mondene cu o siluetă de invidiat, ușor voluptuoasă și reușea întotdeauna să atragă privirile celor din jur, acum ea a ajuns să fie în pragul anorexiei.

Chiar și fanii s-au speriat atunci când au văzut ultima postare a vedetei. Îmbrăcată într-o rochie scurtă și roșie și cu o pereche de pantofi de aceeași culoare, Andreea Raicu și-a arătat picioarele mult prea slabe și brațele ascunse de mânecile care îi erau foarte largi. Fanii au reacționat imediat, îngroziţi de imagine.

Complexată de trupul ei, modelul a apelat și la programe profesionale pentru a-și retușa fotografiile. Familia i-a impus mereu standardele frumuseții.

Și a făcut tot ce și-a dorit, însă cu siguranță modul excesiv prin care a slăbit nu se afla pe lista ei de dorințe.

Andrei Laslău a intervenit la ”Star Magazin”, unde a vorbit despre aspectul Andreei Raicu.

”Întâmplător, m-am uitat și eu la fotografiile ei, Andreea zâmbește și se simte bine. Era subponderală în urmă cu câțiva ani, avea 50 de kilograme la 1.75. Există un anumit standard în showbiz, să fie mai slabe pentru a nu arăta rău la TV. Diagnosticul de anorexie îl poate da un psihiatru. Te îmbolnăvești de aceleași boli ca cei care mănâncă produse din carne, chiar dacă eșți vegetarian. Carbohidrații te îngrașă mai rău decât carnea. Asta cu salata, depinde ce pui în ea. Dacă pui niște brânză, niște somon și niște măsline, poți face mult mai multe calorii. Este o dorință pe care și-o impun singură, căci dau mai bine pe sticlă și în reviste. Își pot vinde mai bine produsele” a declarat Amdrei Laslău.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest