Angela Similea locuiește pe la prieteni, de nouă ani! A rămas fără case, din cauza datoriilor la bancă!

 

Angela Similea este urmărită de ghinioane! Marea artistă a muzicii românești locuiește pe la prieteni, de mai bine de nouă ani! A rămas fără case, din cauza unor datorii la bancă!

Chiar dacă viața nu a fost prea prietenoasă cu ea, cel puțin în ultimii ani, Angela Similea a încercat să își găsească întotdeauna puterea care să o facă să treacă peste obstacolele pe care le-a întâmpinat.

Interpreta de muzică ușoară a pierdut mai multe proprietăti, din cauza unor datorii la bancă. Cât despre casa în care a locuit cu soțul ei, politicianul Victor Surdu, artista a scos-o la vânzare, fiindu-i dificil să mai locuiască singură în vila cu 16 camere.

Angela Similea locuiește de mai bine de nouă ani pe la prieteni, mai precis, în vila unor amici care stau peste hotare și care s-au oferit sa o ajute. Tot de nouă ani încearcă să lase și necazurile prin care a trecut si să se bucure de viață.

Cât cere pe casa cu 16 camere

Potrivit click.ro, chiar dacă au trecut ani buni de când nu a mai pus un picior în vila de 16 camere și de când a scos-o la vânzare, Angela Similea nu a avut noroc nici aici, neavând nicio ofertă de cumpărare.

Interpreta de muzică populară a cerut 750.000 de euro pe casă, însă ulterior a mai lăsat din preț, în speranța că va reuși să o vândă, într-un final.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest