Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl copilului ei! Amănunte din culisele divorţului dintre cei doi VIDEO

 

Vă oferim toate amănuntele din culisele divorţului dintre Anna Lesko şi tatăl copilului ei! De la zvonuri de infidelitate la război în justiţie? Află ce s-a întâmplat, de fapt, în relaţia Annei Lesko cu bărbatul care a stat în umbra ei atâţia ani.

După nouă ani de relaţie, Anna Lesko şi DJ Vinnie şi-au spus „adio”. Cu toate că nimeni nu se aştepta ca după aproape un deceniu în care şi-au fost alături la bine şi la greu, din care a rezultat şi un copil, iată că la sfârşitul verii cei doi au făcut marele anunţ.

După ce iniţial, s-a zvonit în presă că unul dintre motivele pentru carei doi divorţează este cel al infidelităţii femeii faţă de bărbat, DJ Vinnie a dezminţit totul şi a mărturisit că nu a fost vorba niciodată de așa ceva. Chiar dacă toate lucrurile păreau că s-au aşezat între cei doi, se pare că situaţia nu este deloc roz.

Anna Lesko l-a dat în judecată pe cel care i-a fost partener de viaţă, timp de nouă ani, din cauza partajui prin care orice cuplu proaspăt divorţat, al bunurilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest