Antena Stars declară stare de alertă în showbiz: „Necenzurat”, „Răi da’ buni” și „Agentul VIP” revin cu noi sezoane

 
+3 click pentru
galerie

Numai vedetă să nu fii! Începând de luni, 31 august, Antena Stars declară stare de alertă în showbiz! Vedetele vor fi atent monitorizate și nu vor putea face nicio mișcare de ochii vigilenți ai reporterilor de la Antena Stars, iar emisiunile „Necenzurat”, „Răi da’ buni” și „Agentul VIP” revin cu noi sezoane.

Dis-de-dimineață, de la 8.30, Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu dau deșteptarea în showbiz la „Star matinal”. „Vom avea și mai multe subiecte tari, exclusivități, iar vedetele nu vor fi scăpate din ochi nici sezonul acesta și vor fi taxate aspru pentru fiecare greșeală. În prima ediție din acest sezon, Bianca Drăgușanu va veni la noi și veți vedea o altă persoană decât cea cu care sunteți obișnuiți, pentru că totul se va discuta cu cărțile pe față. Tot atunci, telespectatorii vor vedea un interviu al concurenților din finala reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, dar și cu cei care vor câștiga această competiție și se vor căsători”, a dezvăluit Răzvan Botezatu. Rocsana Marcu și-a încărcat și ea bateriile într-o vacanță senină, iar acum e pregătită să înceapă în forță noul sezon. „Am avut parte de o vacanță minunată. Am înotat zilnic, am făcut schi nautic și am stat la plajă pentru că este ceea ce îmi place să fac cel mai mult în vacanță”, povestește Rocsana.

Tot la mare, la Eforie Nord, alături de copii, și-a petrecut și Adriana Bahmuțeanu ultimele zile de vacanță. Emisiunea „Necenzurat” revine luni, 31 august, de la 13:30, în grila de programe a Antenei Stars, și va aduce, așa cum promite chiar prezentatoarea, „multe surprize atent pregătite”.

De la 20:00, Mihai Morar începe cel de-al nouălea an al emisiunii „Răi da’ buni”. „Mă bucur că suntem una dintre primele opțiuni pentru divertismentul de prime-time. Niciodată nu mă gândesc la cât de diferită era România acum nouă ani, la cât s-au schimbat obiceiurile telespectatorilor, îmi place să mă gândesc la ceea ce voi face în următorii nouă ani, dar mai ales începând de luni, când ne întoarcem. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care s-au uitat măcar un minut la „Răi da’ buni”, ei sunt motivul pentru care noi intrăm în al nouălea an de show”, declară Mihai Morar.

Stingerea în showbiz este dată de Cristi Brancu, Agentul VIP prezent pe micile ecrane începând cu 22:00. „Agentul VIP se întoarce pentru o toamnă de foc – mai acid, mai documentat, mai puternic. Suntem pregătiți să facem istorie”, spune realizatorul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest