Antonia, dezarmată de plecarea lui Alex Velea, în Asia Express: „Vorbim doar o dată pe săptămână”

 

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat doi copii minunaţi. Nu este un secret pentru nimeni faptul că sunt îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt, motiv pentru care, plecarea artistului în Asia Express reprezintă o încercare, fără precedent, pentru Antonia.

Frumoasa cântăreaţă se află pentru prima dată, în ipostaza de a avea grijă singură de cei Dominic și Akim, pentru o perioadă mai lungă de vreme. În cadrul unui interviu pentru Viva, Antonia a mărturisit că lucrurile nu sunt atât de grele, în ceea ce priveşte supravegherea copiilor, datorită părinţilor care au ajutat-o necondiţionat.

„Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi. Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară”, a spus Antonia pentru revista VIVA!.

Dezvăluiri incendiare din viaţa sexuală

"Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci dar să nu dormi", a spus Alex Velea, potrivit Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest