Apel disperat pentru repatrierea lui Ramon Chicireanu, după ce a murit în Germania! Pandemia de coronavirus împiedică desfăşurarea procedurilor!

 

Ramon Chicireanu s-a stins din viaţă în dimineaţa de luni, după ce a pierdut bătălia cu cancerul! Fostul concurent al unei celebre emisiuni culinare a murit pe patul din spital din Germania, iar acum tot calvarul a picat pe umerii rudelor sale!

După o lungă perioadă în care s-a luptat cu boala necruţătoare, câştigând două bătălii, Ramon Chicireanu a fost răpus şi lăsat fără vlagă pentru a treia oară. În căutarea vindecării, bărbatul a fost transferat în Germania, acolo unde urma tratamentul care ar fi putut să îi salveze viaţa.

Cu câteva zile înainte să îşi gasească sfârşitul, a fost lansată o campanie pentru finanţarea tratamentului său, prin postarea unei serii de imagini, cu adevărat, şocante. Pe data de 16 martie, Ramon a murit în Germania, iar acum familia nu ştie cum să facă să îi aducă trupul neînsufleţit  înapoi în România, în contextul pandemiei de coronavirus care a închis toate graniţele.

Familia lui Ramon a apelat la uneltele din social media pentru a obţine ajutorul necesar pentru a-l aduce înapoi acasă. Mai mult de atât, în corpul textului este precizat faptul că familia are nevoie, totodată, de foarte multă linişte, din cauza durerii pricinuite de pierderea bărbatului.

„Ramon este în Germania și trebuie repatriat. Din cauza epidemiei Coronavirus, procedurile sunt aproape imposibile. Familia lui e aici în stare de șoc. El este acolo! TOTUL COSTĂ! Nu au cerut niciodată bani și nici nu au vrut ca durerea lor să ajungă publică. Decizia a fost a lui Ramon. Membrii familiei sunt epuizați fizic și psihic. Primesc sute de telefoane zilnic și mii de mesaje. AU NEVOIE DE LINIȘTE! Permiteți familiei să-l plângă pe Ramon ÎN LINIȘTE!”, este o parte din mesajul disperat transmis de rude.

Conturi deschise pentru donații:
Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON
Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena
Cont deschis la Garanti BBVA


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest