Are Lidia Buble calitățile pe care le caută Cobra Tate de la o femeie? „Banii mei mă fac mai atractiv”

 

Spoturile au fost puse pe Lidia Buble și pe Cobra Tate, după întâlnirea romantică de care au avut parte în urmă cu câteva zile! Cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, în timp ce se delectau cu cele mai fine preparate într-un restaurant de fițe din Capitală, unde au vorbit și au stat preț de câteva ore. Astfel că s-a zvonit că între ei ar exista ceva mai mult de o simplă prietenie, dar are artista calitățile pe care le caută milionarul de la o femeie?

În urmă cu ceva timp, Cobra Tate a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, unde a dezvăluit cum anume trebuie să fie viitoarea lui iubită. Milionarul în euro a recunoscut că femeia de lângă el trebuie să fie frumoasă, dar și docilă.

Cât despre căsătorie, Cobra Tate a mărturisit că nu are în plan să facă pasul cel mare, însă nu pentru că nu ar putea trăi cu o singură femeie, ci pentru că cea care îi va deveni parteneră de viață trebuie să îl asculte în totalitate și să aibă deplină încredere în el.

„Sunt mai mișto femeile frumoase decât cele urâte. Cred că banii mei mă fac mai atractiv ca bărbat și cred că frumusețea lor le face mai plăcute ca femei, deci e corect. Nu vreau să mă căsătoresc. Iar asta nu pentru că nu aș alege să fiu cu o singură femeie. Aș sta cu o singură femeie și aș face 10 copii cu ea. Trebuie să asculte, dacă spun că e ok, trebuie să creadă. Să tacă. Nu am mințit niciodată o femeie. Banii sunt mei, ea nu primește niciun ban. Îi dau câțiva bani dacă merită și dacă vorbește frumos. Dar poate mă enervează și nu primește nimic. Sunt încăpățânat. O voi înșela, dar asta este ok.”, a spus Cobra Tate, în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

Ce ziceți? Lidia Buble se încadrează în tiparul pe care îl caută Cobra Tate la o femeie?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest