Lidia Buble și Cobra Tate, noul cuplu din showbiz? Imagini de senzație de la întâlnirea celor doi! VIDEO

 

Începutul primăverii vine cu o relație neașteptată în showbiz? Nu știm încă, dar cert este faptul că între Lidia Buble și Cobra Tate se întâmplă ceva! Iar imaginile pe care le-au surprins paparazzii Spynews.ro de la întâlnirea celor doi stă drept dovadă!

Lidia Buble și Cobra Tate au fost protagoniștii unui date romantic. Și nu o spunem noi, ci filmările pe care le-au făcut paparazzii Spynews.ro sunt cea mai bună mărturie! Cei doi au profitat din plin de vremea frumoasă și au ieșit la un local de fițe din Capitală.

Lidia Buble și Cobra Tate s-au așezat la masa restaurantului de lux, unde au petrecut ore bune și unde au râs, au glumit și au vorbit. Un detaliu interesant pe care l-am putut observa constă în faptul că cei doi au venit și au plecat separate, lucru care ne duce cu gândul la ideea că nu au vrut să fie surprinși împreună în afara restaurantului.

Dar iată că paparazzii Spynews.ro, vigilenți ca întotdeauna, au captat momentul pe camere, așa că dacă vreți să vedeți cum s-au simțit cei doi unul în prezența celuilalt, atunci dați play clipului de mai jos.

Ce a spus Lidia Buble despre relația cu Răzvan Simion, după despărțire

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest