Are sau nu are Marius Elisei pe cineva în viața lui, după divorțul de Oana Roman? Declarații exclusive: “Nu am de ce să mă feresc”/ VIDEO

 

Sătul de toate speculațiile apărute în presă conform cărora ar fi protagonistul unei noi povești de dragoste, la câteva luni de la divorțul de Oana Roman, Marius Elisei a răbufnit și a spus care este adevărul, de fapt. Mai mult de atât, recent s-a vehiculat și că bărbatul ar urma să fie tată pentru a doua oară, după ce noua iubită ar fi rămas însărcinată.

Nici bine nu se uscase cerneala pe actele de divorț de Oana Roman că zvonurile precum că Marius Elisei ar avea pe altcineva au împânzit tot showbiz-ul autohton. Și de parcă asta nu era suficient, acum au apărut și speculații conform cărora ar deveni tată pentru a doua oară, după ce și-ar fi lăsat presupusa iubită însărcinată.

Contactat de reporterii Antena Stars pentru a afla adevărul, Marius Elisei a oferit primele declarații despre situația reală în care se află. Nu doar că nu va deveni tata pentru a doua oară cu o altă femeie așa cum s-a zvonit, dar nici nu are pe nimeni în altcinva viața lui după divorțul de Oana Roman!

Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași. Păi da, în primul rând trebuie să... când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest