Oana Roman și Marius Elisei vor face Paștele împreună! Noi detalii despre relația vedetei cu fostul soț/ VIDEO

 

Lucrurile par a merge din ce în ce mai bine între Oana Roman și Marius Elisei, în ciuda controverselor care au apărut în ultima vreme între ei, din cauza refuzului bărbatului de a le însoți pe ea și pe fiica lor în vacanța din Egipt. Potrivit spuselor vedetei, fostul soț se va prezenta la masa de Paște, acolo unde se vor bucura de momente unice în familie, așa cum se întâmpla și înainte să divorțeze.

Deși Oana Roman a răbufnit după ce Marius Elisei a refuzat să le însoțească pe ea și pe fiica ei, în vacanța din Egipt, ulterior vedeta a revenit la sentimente mai bune pentru fostul soț, care a fost extrem de atent cu ea, la reîntoarcerea din țară, mai ales după ce a fost operată de urgență, chiar în ultima zi de vacanță.

Oana Roman și Marius Elisei vor face Paștele împreună!

În direct la “Showbiz Report”, Oana Roman a dezvăluit că relația pe care o are cu Marius Elisei devine din ce în ce mai armonioasă. Vedeta a mărturisit că fostul soț va veni acasa la ea, pentru a-i fi alături fiicei lor, în ziua de Paște și pentru a petrece timp de calitate împreună.

”Anul trecut eram în izolare. Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”, a povestit Oana Roman.

Tot în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Oana Roman a oferit detalii și despre starea de sănătate a mamei sale. Potrivit spuselor vedetei, Mioara Roman se simte mult mai bine acum, după zilele în care a stat în centrul de recuperare și chiar dacă va trebui să se întoarcă periodic pentru tratament, sărbătorile pascale le va petrece în familie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest