Oana Roman, singură cuc, în timpul operației la care a fost supusă în Egipt: „Asistenta m-a ținut de mână! A durut cumplit!”/ VIDEO

 

Oana Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale în vacanța din Egipt, după ce în timp ce se afla în apă a călcat pe un obiect ascuțit care i-a perforat călcâiul. Pentru că Marius Elisei nu și-a dorit să le însoțească pe ea și pe fiica lor, Iza, vedeta nu a avut pe nimeni alături atunci când a fost operată, experiență marcantă și despre care a vorbit în detaliu la „Mămici de Pitici cu Lipici” de la Antena Stars.

Ce trebuia să fie o vacanță de vis s-a transformat rapid într-un coșmar pentru Oana Roman, după ce chiar în ultima zi a sejurului din Egipt a călcat pe un obiect ascuțit, în apă, din cauza căruia s-a rănit grav, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Oana Roman a povestit că după incident a fost dusă la cabinetul hotelului pentru a primi îngriji medicale, unde doctorul a fost nevoit să o coasă cu cinci copci din cauza rănii adânci pe care o suferise. Totodată, vedeta a dezvăluit că a fost singură cuc în momentul intervenției, iar din cauza durerii pe care a îndurat-o, asistenta medicală a ținut-o de mână pe tot parcursul operației, dat fiind că nu avea pe nimeni alături care să o sprijine moral.

„În mod normal acolo ar trebui să intru cu ceva în picioare. Eu nu am intrat cu nimic în picioare și am călcat într-un fel de coral foarte ascuțit, care mi-a intrat în călcâi foarte, foarte adânc. Atât de adânc încât am avut nevoie de îngrijiri medicale. M-au dus la cabinetul hotelului, care arăta chiar ca un cabinet de spital, dotat cu absolut tot ce trebuia și doctorul a decis că trebuie să îmi pună niște copci, pentru că tăietura era foarte adâncă. Așa că a trebuit să îmi facă niște injecții, anestezia locală, în jurul rănii, anestezii care au durut cumplit. Săracu doctor se ruga de mine să țip, să urlu, dar să nu mișc piciorul. A durut foarte rău. Eram și singură acolo. A fost o asistentă care m-a ținut de mână. Mi-a pus patru copci în jurul rănii”, a povestit Oana Roman, la „Mămici de pitici cu lipici”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest