Alex Dobrescu o vrea înapoi pe Cristina Cioran. Ce răspuns a primit: „Cum spunea și un medic stomatolog…”

 

Bărbatul își dorește împăcarea cu mama fetiței lui. Cristina Cioran nu pare în aceste momente dispusă să acorde cea de-a doua șansă.

 

În cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, Alex Dobrescu a mărturisit că dorește să-și refacă familia, să fie din nou împreună cu Cristina Cioran și cât mai aproape de micuța Ema, conștient că a greșit în trecut.

 

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (...) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul”, a mărturisit Alex Dobrescu, la Mămici de pitici, cu lipici.

 

Răspunsul Cristinei Cioran nu s-a lăsat prea mult timp așteptat. Aceasta a făcut o comparație plastică, spunând că o măsea mai bine o scoți decât să o repari. „Poate să își dorească, ce să zic. Nu știu. Lucrurile au luat o turnură dubioasă în trecut și e greu de reparat ceva ce deja s-a stricat. Cum spune și un medic stomatolog... mai bine o scot decât să repar măseaua. Nu știu ce să zic, nu știu ce ne va rezerva viitorul, dar n-aș miza pe o refacere a relației că oricum n-ar mai putea fi ce a fost, nu știu nici dacă funcționează vorba aia cu ciorba reîncălzită, chiar nu știu”, a spus Cristina Cioran.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest