Alex Dobrescu, o nouă încercare inedită de a o recuceri pe Cristina Cioran: „Îmi place foarte mult poezia”

 

Tatăl Emei a încercat să recreeze un moment intim, din trecutul cuplului, la Mămici de pitici, cu lipici.

 

În cadrul emisiunii Mămici de pitici, cu lipici, Alex Dobrescu a fost alături de Cristina Cioran. Atât fizic, când a ajutat-o să facă o serie de modificări în locuință, cât și spiritual, scriind o poezie pentru fosta sa parteneră. Bărbatul a povestit ulterior că obișnuiește să își exprime sentimentele în acest fel, mai ales pe când forma un cuplu cu cea care i-a dăruit-o pe Ema, fiica lui și a Cristinei Cioran.

 

„I-am scris Cristinei poezii. Am scris poezii și pentru copiii mei și pentru sufletul meu. Îmi place foarte mult poezia, iar Cristina a reușit să își upgradeze lirismul, nu să mi-l transforme în ceva prozaic”, a spus Alex Dobrescu, la Mămici de pitici, cu lipici.

 

De partea cealaltă, artista a mărturisit că între cei doi, pe când formau un cuplu, exista un battle liric: „Scrie, este un băiat foarte inteligent. Este un bărbat foarte inteligent, foarte deștept. Îi place să se joace cu cuvintele, s-a văzut asta. Ai senzația de multe ori că are vocabularul la el, vocabularul de la școală cu definiții de cuvinte. Scrie poezii. La un moment dat, aveam așa un soi de battle în casă când locuiam împreună și scria poezii. Era un bun comun și scriam poezii. Nu am mai scris poezii de mult”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest