Gabriela Cristea a dat din casă! Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea de la Mireasa!

 

Îndrăgita prezentatoare de la Mireasa – Capriciile Iubirii a dezvăluit în premieră la Antena Stars, cu ce problemă se confruntă atât ea, cât și toți membrii familiei ei.

 

În ediția de aseară a emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars a făcut o dezvăluire din intimitatea cuplului pe care-l formează cu Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a vorbit despre problema cu care se confruntă de altfel întreaga familie, în timp ce era în vacanță în Tenerife.

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut timp doar pentru ei în vacanța din Tenerife. Cei doi s-au simțit minunat, dar în drumul spre vulcanul de pe insula, aceștia au deschis și un subiect delicat: sforăitul cu care se confruntă întreaga familie. Gabriela a mărturisit că a fost trezită din somn de propriul sforăit, fapt ce a amuzat-o. Soțul ei nu a părut la fel de amuzant, el nedorind ca îndrăgita prezentatoare să vorbească despre lucruri atât de personale.

 

„Toată lumea sforăie, începând cu mine. Eu dacă sunt foarte obosită, sforăi foarte tare. Dar și Tavi sforăie, și fetele sforăie, deci este bine. Suntem o familie de sforăicioși.”, a spus Gabriela Cristea la Mămici de pitici cu lipici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest