Deea Maxer are un suflet mare! Donație pentru copiii fără posibilități: „Schimbăm hainele de sezon”

 

Soția lui Dinu Maxer a făcut curat printre hăinuțele celor mici și a strâns o grămadă de lucrușoare pentru copiii amărâți.

 

În cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici, Deea Maxer și-a implicat fetița într-o acțiune caritabilă. Soția lui Dinu Maxer și fetița ei Maissa au scotocit prin garderoba celei mici, au văzut ce nu se mai poartă sau a rămas mic pentru a dona copiilor care au posibilități limitate. Vedeta a ținut să precizeze că vrea să facă o astfel de activitate alături de fiica ei cel puțin de două ori pe an, mai ales pentru că în acest fel pot petrece timp împreună după ce micuța se întoarce de la grădiniță.

 

„Nu deseori copiii asistă atunci când eu selectez haine, jucării sau alte lucruri din casă și fac curățenie prin dulapuri, dar acum mi s-a părut o idee foarte bună ca Maissa să fie alături de mine pentru că, în primul rând, poate deveni o activitate pe care să o facem măcar de două ori pe an împreună atunci când schimbăm hainele de sezon și în felul ăsta petrecem și timp împreună după grădiniță”, a mărturisit Deea Maxer, la Mămici de pitici cu lipici.

 

În activitatea pe care a întreprins-o alături de Maissa, Deea Maxer a avut parte și de un moment emoționant, pentru că fetița ei a descoperit o cutie cu amintiri strânse de-a lungul timpului: „Am lucruri prin casă pe unde am așa câte o cutie cu amintiri. (...) Nu mă așteptam să dau peste ele acum, știam că sunt acolo, dar eu focusată pe lucrușoare, hăinuțe și pe selecția lor, am dat de ea, însă am zis că de data asta să-i atrag atenția Maissei asupra acelei cutii și să își dea seama de importanța ei, pentru că pentru mine înseamnă mult (...) M-am emoționat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest