Aşa arată nunta perfectă, în funcţie de zodie

 

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa fiecărui adult. Femeile, în special, visează la această zi încă de pe vremea când sunt nişte copile şi, în ziua cea mare, speră să fie totul aşa cum şi-au imaginat.

Iată cum ar trebui să-ţi organizezi nunta în funcţie de zodie, potrivit elitedaily.com:

Berbec - nativele acestui semn zodiacal sunt cunoscute ca având o personalitate puternică şi ca fiind independente, pe care ar enerva-o prea multe persoane care să-i spună ce să facă sau o persoană care să-i organizeze nunta. Femeile Berbec ar trebui să opteze pentru o nuntă în nuanţe pastel, care va fi la fel de romantică şi somptuoasă ca o bijuterie. Acestea vor vrea să deţină controlul total la nuntă şi vor fi un blestem pentru domnişoarele de onoare.

Taur - la aceşti nativi totul e o aventură, pe care o trăiesc cu inima deschisă, aşa că nunta lor ideală trebuie să aibă loc în aer liber. Natura colaborativă a femeilor Taur le poate transforma pe acestea în nişte persoane indecise, care mai bine ar desemna pe altcineva care să ia deciziile în locul lor. Acestea ar trebui să se gândească la o nuntă în nuanţe de albastru ceruleum şi turcoaz.

Gemeni - la nativii acestei zodii este despre energie pozitivă şi adaptabilitate. Gemenii îşi aleg să facă nunta departe de casă, fiind intrigaţi de plănuirea zilei celei mari la distanţă. Ei preferă să păstreze aparenţele, astfel încât totul să se desfăşoare într-o atmosferă relaxantă. Mireasa ar trebui să-şi aleagă să poarte o rochie de mireasă tip prinţesă şi un tort de nuntă turn.

Rac- are o imaginaţie bogată şi mizează pe intuiţie. Nativii acestei zodii manifestă o atitudine misterioasă în tot ceea ce ţine de nunta lor, de la invitaţi până la cele mai mici detalii. racul va pune beţe în roate oricui. Mireasa Rac va avea o rochie personalizată în stilul Angelinei Jolie şi cu siguranţă va fi piesa centrală a nunţii. S-ar putea să-şi prepare singuri prăjiturile pentru desert.

Leu - este o personalitate generoasă şi orientată spre a satisface familia, iar nunta visurilor acestor nativi trebuie să aibă loc undeva aproape de casă. De cele mai multe ori, chiar acolo unde locuiesc. Naticii acestei zodii vor vrea o nuntă mică, poate chiar o recepţie restrânsă la un restaurant. Decoraţiunile vor fi calde şi lejere, căci în această zi e despre familie.

Citeşte continuarea aici


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest