Astăzi este ziua cea mare! Anca Serea va aduce pe lume al şaselea copil! Primele imagini cu Adi Sînă, la spital VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Anca Serea va deveni mămică pentru a şasea oară, în cursul zilei de astăzi. Soţul ei, Adi Sînă care i-a fost suport moral în orice situaţie, a ajuns într-un suflet la spital, pentru a-i fi alături. Iar pentru că paparazzii Spynews.ro sunt întotdeauna cu ochii în patru, au surprins intrarea acestuia în ritm alert, în locul unde urmează să îşi ţină în braţe, pentru prima dată, fetiţa.

După ce şi-a anunţat admiratorii ca a plecat spre spital, nefiind sigură dacă este vorba numai de o alarmă falsă, iată că Anca Serea a primit şi răspunsul. Vedeta urmează să aducă pe lume cel de-al şaselea copil. 

Deoarece este extrem de activă în mediul online, Anca Serea şi-a înştiinţat fanii de „semnalele” care au făcut-o să creadă că astăzi este ziua cea mare. „O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram.

Ce semnificaţie are numele ales de Anca Serea şi Adi Sînă pentru cel de-al şaselea copil

Se pare că, fetiţa cu care vor fi binecuvântaţi se va numi Leeah, păstrând acelaşi registru biblic. Toţi cei cinci copii ai ei şi ai lui Adrian Sînă: David, Sarah, Noah Iosif, Ava Stephanie şi Moise – poartă cu mândrie un nume biblic. Nici fetiţa care se va naşte peste trei luni, nu va face excepţie de la regulă.

Numele Leeah înseamnă fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă. Numele Leeah sau Lia este sărbătorit la noi în fiecare an pe 1 ianuarie. Numele pe care fiica lui Adi Sînă şi a Ancăi Serea îl va primit înseamnă un început rapid, o decizie rapidă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest