Astăzi începe ”Naagin - Femeia Șarpe”. Scapă de farmece și de blesteme cu cel mai vizionat serial în India. NU RATA!

 

Astăzi începe cel mai așteptat serial al verii pe Antena Stars. Telespectatorii vor cunoaște o lume fabuloasă în ”Naagin - Femeia Șarpe” și vor urmări minunatele aventuri de luni până joi, de la orele 19.00, numai la Antena Stars,

Primul sezon a fost difuzat de Colors Tv și a înregistrat audiențe record în India, menținându-și poziția de lider pe toată perioada difuzării. Ultimul episod din acest sezon a fost difuzat la ei în luna iunie 2016.

Personajele principale sunt si  Ritik Raheja si Shivanya. După un sfert de secol, Shivanya încearcă să răzbune moartea părinților ei. Își poate aminti fețele a trei dintre cei 5 criminali, așa că se infiltrează în familia unuia dintre ei, cu un singur gând: răzbunarea. Intră în casa lor ca servitoare, cu scopul de a-i ucide, dar se îndrăgostește chiar de fiul celui care i-a ucis familia: Ritik Raheja, un magnat atrăgător, care nu crede nici în dragoste, nici în vrăjitorii, considerându-le doar prostii care te fac vulnerabil .
 
El se îndrăgostește de frumusețea și simplitatea ei, ea este prinsă între dorința de răzbunare și dragostea pentru Ritik.

NU RATA ”Naagin - Femeia Șarpe”,  de luni până joi, de la orele 19.00, numai la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest