Așteptarea a luat sfârșit! Cum sună prima piesă lansată împreună de Florin Salam și fiica sa, Betty / VIDEO

 

Florin Salam și fica sa, Betty, au lansat prima piesă împreună, iar fanii celor doi nici că puteau fi mai entuziasmați de rezultat. Pe lângă versurile, în care artista și-a pus sufletul pe tavă și și-a exprimat recunoștința și iubirea fața de părintele care i-a fost, tot timpul, alături. Cei doi au fost surprinși în ipostaze emoționante, în cadrul videoclipului.

Colaboarea dintre Florin Salam și fiica sa, Betty a fost așteptată cu nerăbdare de foarte mulți români, mai ales după ce au anunțat-o pe toate conturile de socializare. Și dacă, în urmă cu puțin timp, Betty Stoian mărturisea că are foarte mari emoții, iată că la scurt timp după lansare, piesa cu tatăl său a ajuns în topul trendingului din România.

„Tata a înregistrat-o înaintea mea, pentru că mie mi-e frică să când lângă el. E vorba despre iubirea tată-fiică. Să le aratăm că indiferent că eu am am crescut, iubirea noastră este aceeaşi, iar eu pe tata îl iubesc enorm şi eu vreau să înveţe ceva de la noi.” a spus Betty Salam.

În mai puțin de 8 ore, piesa lui Florin Salam cu Betty a ajuns cu rapiditate locul 10 în trending. Și nici nu este mirare de ce. Pe lângă versurile în care își mărturisesc dragostea și vorbesc despre relația specială tată-fiică pe care o au, videoclipul este unul extrem de emoționant și ilustrează multe imagini cu cei doi, atât de la începutul carierei lui Florin Salam, cât și la începutul vieții lui Betty. Iar dacă sunteți curioși despre ce vorbim, dați play piesei!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest