Atac dur la adresa soţilor Pastramă! Ce vedetă i-a făcut cu ou şi cu oţet: „Un cuplu mai penibil rar mi-a fost dat să văd”

 
+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Nimeni nu a crezut în relaţia lor, dar iată că aceştia nu doar că s-au cununat civil, ci îşi doresc  şi un copil. Cu toate astea, încă există guri rele care îi blamează , iar printre acestea se află şi o vedetă binecunoscută în România.

Este vorba de nimeni alta, decât de Magda Vasiliu. Fosta prezentatoare de televiziune a „măturat” pe jos cu cei doi. Pe una dintre reţelele de socializare pe care este activă, aceasta şi-a exprimat punctul de vedere vizavi de relaţia dintre Brigite şi Florin Pastramă, care nu a fost unul deloc flatant pentru cei doi.

„«Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!» Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact).

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului…”, a scris Magda Vasiliu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest