Au bani de-i enervează! Câţi bani au dat Adela Popescu şi Radu Vâlcan pe sejurul din Dubai/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide şi apreciate cupluri din shobwbiz-ul românesc. Părinţi a doi copii, cei doi amorezi au decis că au nevoie de o vacanţă în care să se relaxeze singurei, departe de griji şi de stresul cotidian. Zis şi făcut!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au făcut bagajele, au luat biletele de avion cu destinaţia Dubai şi duşi au fost. Cele două vedete s-au cazat la unul dintre cele mai luxuriante hoteluri din zonă şi s-au delectat cu fel şi fel de preparate orientale.

Odată ajunşi în camera de hotel, vedeta şi soţui ei şi-au scos din bagaje, cele mai frumoase ţinute şi au făcut poze, care mai de care, în faţa obiectivelor turistice din Dubai, că na, nu ajungi în fiecare zi în „Oraşul Bogătaşilor”.

Mai mult de atât, Radu Vâlcan i-a pregătit o surpriză de proporţii frumoasei sale soţii: "Ştiţi că nu-mi place să zbor, simt un disconfort puternic când vine vorba despre asta, iar soţul meu iubit şi drag m-a adus aici, într-un loc de unde pleacă un avion de mici dimensiuni ca să vedem tot Dubaiul. Acum ce să fac, să-i refuz cadoul? Nu se face aşa", a anunţat Adela Popescu expediţia.

Aşa. Acum să recapitulăm. Preparate fine – bifat, apartament de lux – bifat, activitaţi la înlălţime şi romantism cât cuprinde – bifat! Chiar dacă ne-am dori să facem un calcul exact, nu putem, dar ce vă putem spune cu certitudine este că numai camera luxoasă în care s-au cazat costă, în jur de 500 de euro pe noapte! Dar până la urmă, la ce-s buni banii, dacă nu să ne satisfacem toate poftele?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest