Au dat tot din casă! Brigitte și Florin Pastramă, amănunte neștiute din mariajul lor! „Numai vrăjeală”

 

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă nimeni nu le-a dat nicio șansă la începutul relației, iată că cei doi se bucură de o poveste frumoasă de dragoste, în care există și episoade tensionate, dar cu ajutorul cărora reușesc să o condimenteze.

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, Brigitte și Florin Pastramă au făcut dezvăluiri neștiute din interiorul mariajului lor. Pentru că este o femeie extrem de puternică, bruneta nu a fost deloc ușor de „îmblânzit”, dar caracterul și „vrăjeala” lui Florin Pastramă, după cum chiar ea le-a numit, au făcut-o să se îndrăgostească lulea de afacerist.

„M-a cucerit numai cu vrăjeală. Nici nu mi-am dat seama când m-a pupat prima dată. Mă aburește zi de zi. Eu găsesc, întotdeauna, hibe. El, niciodată.” a spus Brigitte.

Mai mult de atât, Florin Pastramă de mărturisit că relația frumoasă pe care o au se datorează liniștii sufletești pe care a găsit-o bruneta alături de el. Și încă un secret ar fi faptul că: tace atunci când ea se enervează.

„Eu i-am oferit lui Brigitte ce ii lipsea, liniștea sufletească. Bărbați sunt o mie și mai frumoși ca mine. Și trebuie să lași de la tine în momentul în care Brigitte este mai impulsivă, dar acum nu mai este. Eu la Brigitte am descoperit un suflet de aur. Am tot ce îmi doresc, am tot ce îmi trebuie acasă. Noi avem totul împreună, avem aceleași parole. Eu mi-am trăit tinerețea, m-am distrat, am altă viață, altă religie și sunt fericit.” a spus Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest