Au divorţat, dar îi satisface toate poftele! Cum o răsfaţă Connect-R pe Misha, fosta soţie/ VIDEO

 

Connect-R a fost naşul micuţei lui Jimmy Dub şi a iubitei sale, dar cu toate acestea, înainte de ceremonie, artistul şi-a lăsat agenda încarcată deoparte şi s-a pregătit ca la carte şi...ce credeţi? Nu i-a refuzat nimic nici fostei sale soţii, Misha!

Connect-R a mărturisit că ţinutele Mishei şi a Mayei au fost plătite chiar de el, ca ele să îşi poată achiziţiona tot ce îşi doresc, fără să ţină cont de bani: „Vine şi Maya. Şi-au ales ţinutele şi ea, şi maică-sa. Umblă băiatul la portofel şi gata. E treaba lor, gusturile lor.” a spus artistul.

Connect-R și Misha formau un cuplu perfect și unit. Însă, după ce au făcut un copil, poveștile lor au trebuit să fie scrise separat. Cu toate acestea, rodul iubirii celor doi îi va aduce mereu împreună. Și iată că acum se înţeleg mai bine ca niciodată! Ba chiar pleacă în vacanţe împreună, mult mai des decât înainte!

„Ceea ce nu se vede şi nu se ştie este că eu cred că încă mai e dragoste între noi. Eu aşa cred.” a spus Connect-R.

Connect-R a anunțat în luna august a anului 2018, că au hotărât să divorțeze. Înițial, toată lumea a crezut că este o glumă, însă, din anunțurile celor doi, dar mai ales din declarațiile de după separare, despărțirea a fost, pentru ambii, o ușurare.

În prezent, când merge la zile de naștere ale prietenilor sau la alte evenimente, Connect-R e singur sau însoțit de câte un amic sau de un coleg de trupă.

Connect-R este cel care-și întreține în continuare familia și are grijă ca Mayei să nu-i lipsească nimic. Deşi evită să vorbească despre acest subiect, fosta soţie a artistului a declarat că nu exclude în viitor o împăcare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest