Au fost vedete, iar acum au joburi normale! Starurile care au revenit la viața oamenilor de rând

 

Hollywood-ul nu e așa de dulce precum mulți care se află în public cred. Deși oricine ar spune: odată vedetă, pentru totdeauna vedetă, există și cazuri excepționale.

Vedete de talie înaltă și actori care au ajuns la inima tuturor prin rolurile jucate, au ajuns la câțiva ani să se ”evapore” din Hollywood și să fie angajați cu profesii ce le oferă posibilitatea de a avea o viață privată ca cea a oamenilor de rând.

  • Peter Ostrum - după ce a jucat la 12 ani în WIlly Wonka și în Fabrica de ciocolată, la 59 de ani este veterinar în New York.
  • Kirk Cameron - Fostul star ”Growing Pains” și-a sfârșit cariera de actor, devenind scriitor de cărți religioase.
  • Liam Gallagher - După ce fratele său, Noel, a părăsit trupa Oasis, acesta și-a început o nouă trupă numită Beady Eye, a cărei activitate a fost încheiată după două albume. Astăzi, Liam are o casă de modă în Londra.
  • Tony Danza - Starul din ”Taxi” și ”Who's the boss" a ajuns profesor de engleză în Philadelphia Northeast High School.
  • Chris Owen - Chiar dacă a jucat în seria de succes ”American Pie”, Chris Owen nu a avut scris să rămână în Hollywood. Acum este ospătar la un restaurant de sushi și are mai puțin de 100 de followeri pe rețelele sociale.
  • Vanilla Ice - Când cariera sa a început să se prăbușească, Vanilla Ice a deics să lanseze un website de imobiliare. Acum fostul star lucrează în industria renovărilor și este investitor imobiliar.
  • M.C. Hammer - După ce a acumulat 13 milioane de dolari datorie, Hammer a reușit să-și refacă viața. Acum acesta predă un curs de New Media la universitățile Ivy League și oficializează căsătorii.
  • Steven Seagal - Mulți dintre noi ni-l amintim pe Steven Seagal ca un maestru al artelor marțiale și un actor desăvârșit. Astăzi, Seagal este șerif și luptă împotriva criminalilor din New Mexico.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest