Aurel Pădureanu, revoltat din cauza situației în care se află, după moartea Corneliei Catanga: „Ne-a dat afară din casă!”

 

La o lună de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lui au fost dați afară din casă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Lăutarul și-a strigat durerea, în direct, la Antena Stars, fiind revoltat pe oamenii cărora le-a cerut ajutorul și care l-au tratat cu indiferență.

La sfârșitul lunii martie, Cornelia Catanga a murit din cauza infectării cu COVID-19, iar în urma ei a lăsat o familie îndurerată, dar și plină de datorii. Aurel Pădureanu a mărturisit că pe lângă durerea pe care o simte din cauza plecării premature a partenerei de viață, este îngrozit și de situația financiară precară prin care trece.

Aurel Pădureanu și fiul lui au fost dați afară din casa în care locuiau din cauza datoriile neplătite, iar acum au reușit să strângă bani ca să se mute într-un apartament cu chirie, dar chiar și așa, au foarte multe lipsuri financiare pe care nu reușesc să le acopere.

Soțul Corneliei Catanga a spus că nu îi poate ierta pe cei care au refuzat să îl ajute, printre ei numărându-se și Gigi Becali.

Mă duc la cimitir în fiecare zi. (...) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit (...) .Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest