Babasha a răspuns celor care l-au huiduit la concertul Coldplay: „Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

 

Artistul autohton care a cântat alături de cei de la Coldplay are o versiune proprie a provenienței huiduielilor.

Trupa Coldplay a decis să-i ofere posibilitatea lui Babasha, artist autohton, să cânte în deschidere la primul concert susținut ieri, 12 iunie, pe Arena Națională. Ideea trupei nu a avut efectul scontat, cântărețul de manele fiind întâmpinat cu fluierături de publicul prezent pe cel mai mare stadion din România.

Cântărețul de manele a ținut să sublinieze faptul că invitația de a cânta în deschiderea concertului Coldplay nu a fost o întâmplare, ci o recunoaștere a talentului său muzical de către cei de la celebra trupă.

„Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii să judece situația cum trebuie. Ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine, i-au contactat pe impresarii mei și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus artistul pe TikTok.

Manelistul a mai precizat: „Pentru cunoștința voastră... am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Eu sunt doar un puști de 22 de ani, care chiar muncesc, zi și noapte, pentru un vis. Indiferent că eu cânt manele... pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, pentru că uitați...străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest