Bassam Dabbas, hairstylist-ul vedetelor, investește sute de mii de euro într-un nou salon

 

Bassam Dabbas, unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din România, a dezvăluit în exclusivitate la Xtra Night Show cât a cheltuit pentru deschiderea noului său salon. Acesta a investit o sumă impresionantă, nu mai puțin de 400.000 de euro, susținând că a fost nevoie de mult timp, muncă și bani pentru a putea crea un spațiu de vis pentru clienții săi.

Cu toate acestea, Bassam Dabbas crede că investiția a meritat din plin, iar clienții săi se pot bucura acum de un peisaj de poveste atunci când vin la salon. Acesta a adăugat și o poveste amuzantă despre o clientă care, când a intrat în salon, s-a simțit atât de bine încât a scos pantofii.

''S-a investit foarte mult, și timp, și emoții, și bani. Noi lucrăm cu părul și s-a investit mult. Suma depășește 300.000 de euro ajung pe la 400.000 de euro. Eu zic că pentru colegi și pentru clienți se merită. A fost o clientă amuzantă care atunci când a intrat aici s-a descălțat. A zis că n-are cum să intre așa.'', a declarat Bassam Damas, în exclusivitate, la Xtra Night Show.

În același interviu, Bassam Dabbas a mărturisit că mama sa se roagă în fiecare zi pentru el și este mândră de realizările sale. Acesta se simte fericit să poată lăsa o amprentă în țara sa adoptivă și să fie susținut de oameni care îl iubesc cu adevărat.

„Mama în fiecare zi se roagă pentru mine și zice ”Mă bucur că reușești”, e mândră de mine în țara care consider că e țara mea, dar în țara care nu e a mea și în care nu am cetățenie am reușit să fac ceva, să îmi las o amprentă, să am atâția oameni care mă apreciază și mă susțin, să am colegi care mă iubesc cu adevărat, nu pentru interes. Mama mea e cea mai fericită, cred că e cea mai fericită mamă”, a mărturisit Bassam Dabbas pentru Antena Stars

Astfel, prin deschiderea noului său salon și prin investiția considerabilă pe care a făcut-o, Bassam Dabbas a reușit să își realizeze un alt vis și să aducă un plus de calitate în industria frumuseții din România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest