Bat clopotele de nuntă pentru Monica Gabor şi Mr. Pink! Vor şi al treilea copil!

 

Monica Gabor şi Mr. Pink formează un cuplu de ani buni, iar acum sunt pregătiţi să facă şi pasul cel mare. Cei doi au câte un copil din relaţiile anterioare şi îşi doresc şi un rod al dragostei dintre ei.

Monica Gabor îşi doreşte cu ardoare să aibă un copil cu Mr. Pink, fiind singurul lucru care i-ar lipsi din relaţia cu afaceristul. După cinci ani de relaţie, Mr. Pink şi Monica Gabor sunt pregătiţi să îşi oficializeze relaţia şi să spună „Da” în faţa altarului,

„Monica Gabor vrea să se căsătorească cui Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales că, deja, se consideră o familie. Ea are grijă de Irina și de băiețelul lui Mr. Pink, fără să facă nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodăriei cu responsabilitate și se înțelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, după ce au avut o perioadă mai dificilă, o perioadă în care Monica Gabor a părea că duce dorul României, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite și visează la momentul în care îi va da vestea că este însărcinată”, a explicat o sursă, conform wowbiz.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest