Betty Stoian, pregătiri intense pentru tăierea moțului fiului ei și aniversarea soțului! Vor avea loc în aceeași zi!

 

Betty Stoian se află în toiul pregătirilor pentru tăierea moțului fiului ei, cât și pentru ziua de naștere a partenerului de viață. Fiica lui Florin Salam va organiza două evenimente grandioase în aceeași zi de naștere.

Data de 2 iulie va fi o zi importantă pentru familia Stoian. Fiica lui Florin Salam îi va pregăti o petrecere explozivă soțului ei, iar în aceeași zi îi va tăia și moțul fiului pe care îl are împreună cu Cătălin Vișinescu, soțul ei.

Invitată în platoul unei emisiuni TV, Betty Stoian a dezvăluit ce obiecte are de gând să îi pună pe tavă micuțului ei și a anunțat ce dorință are pentru fiul său, Matthias. Vedeta a mărturisit că nu își dorește ca fiul său să îi calce pe urme și să aibă o carieră în muzică, ci ar vrea pentru el o meserie care să îi permită să stea mai mult cu familia și nu toată ziua pe drumuri.

„O să îi pună carte, pix, chei, bani, verighetă, exact ce se pune. Eu nu îmi doresc să cânte, îmi doresc să fie om de afaceri și să fie tot timpul cu familia. Nu știu dacă tata o să cânte. Eu îmi doresc să stea alături de noi și să ne distrăm împreună, dar vor fi... Avem DJ, avem pe cineva care să cânte”, a explicat Betty.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest