Bia Khalifa nu a mai păstrat discreția în privința relației cu Șișu: ”E daddy-ul meu”

 

Blondina s-a arătat mai fericită ca niciodată, pregătindu-se să plece în Qatar, unde i-a fost solicitată prezența.

 

Bia Khalifa a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre relația pe care o are cu Șișu Tudor. Ea a dezvăluit că ori de câte ori întâmpină probleme, are vreun necaz, rapper-ul este prima persoană pe care o contactează, având mare încredere în sfaturile acestuia. Blondina a spus că Șișu este primul om cu care vorbește dacă încasează mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare, așa cum s-a întâmplat în trecutul nu foarte îndepărtat. Ea îl consideră pe Șișu Tudor un „daddy”, apelativ cu dublu înțeles.

 

„Fericirea pentru mine înseamnă să fiu împlinită și financiar, în dragoste și în relațiile mele cu persoanele cu care mă înțeleg eu bine. Cea mai ok persoană cu care vorbesc despre chestiile astea (n.r. despre hate) este Sișu Tudor. Îl sun pe Sișu <<Sișu, uite ce am pățit!>> (...) Toți primim hate pentru un motiv sau altul. Sișu e, oarecum, daddy-ul meu. E daddy. Daddy înseamnă tati. Pentru mine e daddy. Înțelegeți ce vreți”, a mărtursit Bia Khalifa, pentru Antena Stars.

 

În cadrul interviului, blondina a fost extrem de jovială, pregătindu-se să plece în Qatar, acolo unde se dispută Cupa Mondială. Ea a dezvăluit că prezența i-a fost solicitată de un bărbat de origine arabă, care ar fi sponsor al competiției organizate sub egita FIFA.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest