Bianca Drăguşanu a dat cărţile pe faţă! A spus totul despre cine îi coordonează viaţa: „Un singur şef am”

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează, de departe, unul dintre cele mai mediatizate şi controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu numeroase despărţiri şi împăcări la activ, cei doi, întotdeauna reuşesc să îi uimească pe toţi cu deciziile luate, dovadă fiind chiar ceremonia civilă de care au avut parte, pe furiş.

Prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare, Bianca Drăguşanu a dat temă de gândire fanilor. După ce recent s-a vehiculat că s-a despărţit de Alex Bodi, blondina a postat un text în care a dat de înţeles care este situaţia dintre ea şi celebrul afacerist.

,,Un singur Șef am și eu și normal ca nu stă la pozat. Titirez Sofia în acțiune'.' Mesajul a fost însoţit de o fotografie cu fetiţa pe care o are cu Victor Slav, pe nume Sofia. Lucru care spune foarte multe, dacă este să analizăm istoricul amoros al blondinei. Rolul de „şef” îi este atribuit în totalitate micuţei, fapt ce dovedeşte că Alex Bodi încă nu se încadrează în standardele Biancăi.

Nu sunt de mirare atunci cuvintele pe care le-a folosit Cătălin Botezatu, pentru a o descrie pe Bianca Drăguşanu. Celebrul creator de modă a descris-o pe frumoasa blondină şi pe cea pe care a avut-o drept iubită, o bună perioadă de timp, ca o „felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă”.

 "Bianca este ca o felină pe care nu poţi sa o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să traiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată... Daca nu se simte asa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi ca eu nu mint! Bianca Draguşanu nu este materialistă, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fară sa clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată măliţios de mulţi, ştiţi la ce ma refer. Nu este, pur şi simplu nu a avut noroc în amor. A investit sentimente şi încredere în bărbaţii care nu au meritat-o sau care nu voiau ceva serios de la ea. Acum s-a căsatorit din nou şi se vede că îşi iubeşte mult soţul. Se potriveste cu el si din punct de vedere fizic, iar eu va garantez ca o sa fie fidela pentru ca Bianca nu tradeaza când iubeste. E un om loial, iar daca proaspatul ei sot va sti cum s-o rasfete si îi va acordă atenţia pe care o merită o femeie adevarată cum este ea, va avea cel mai fericit mariaj", a spus Bote.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest