Bianca Drăguşanu, atac dur la adresa mamelor cu depresie postnatală: „Pretexte ca să nu faci nimic”

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu a atacat mamele care susţin ca suferă de depresie postnatală. În ciuda faptului că şi ea este mamă, vedeta a mărturisit că nu este vorba despre o condiţie reală, ci despre o scuză pentru a procastina.

Bianca Drăguşanu susţine că depresia postnatală este pretextul celor care nu vor să facă nimic. Declaraţia pe care a făcut-o, a uimit pe toată lumea, mai ales dacă luăm în considerare că punctul ei de vedere poate fi disputat cu uşurinţă, bazându-ne pe cercetările medicale.

„Unele femei intră în depresii postanatale pentru că n-au ocupații. Dacă ești o femeie ocupată și vrei să-ți revii fizic, și totodată și psihic, pentru că nu e ușor să treci printr-o situație de genul acesta, trebuie să fii foarte activă. N-ai cum să nu-ți revii. Nu există depresii postnatale, consider că asta este o prostie, este un pretext de a sta și de a nu face nimic, și atunci, vezi, Doamne, intri în depresie. Nu!

Eu am fost ocupată și nu mi-am permis luxul de a intra în depresie. La trei zile după ce am născut, eu eram la atelier mă gândeam ce rochii să mai fac și-mi vedeam de treburile mele și de contractele mele. După părerea mea, nu există depresie postanatală, există pretexte ca să nu faci nimic. Consider că doar femeile fără ocupație intră în depresie”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Ciao.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest