Bianca Drăgușanu, făcută praf de Cristina Cioran, din cauza operațiilor estetice: „Din oameni frumoși se transformă în monstruoși!”

 

Când vine vorba de operații estetice, Bianca Drăgușanu se află pe lista veteranelor din showbiz! După ce fosta soție a lui Bodi a trecut pragul cabinetului medicului estetician din nou pentru cea de-a treia rinoplastie, Cristina Cioran a intervenit și a făcut-o praf din cauza alegerii pe care a luat-o!

Bianca Drăgușanu a fost criticată deseori atât de internauți, cât și de vedetele din lumea mondenă românească, din cauza numărului mare de intervenții estetice pe care și le-a făcut de când lumina reflectoarelor a fost pusă pe ea.

Printre vedetele din showbiz se numără și Cristina Cioran care și-a arătat nemulțumirea față de numeroasele operații estetice pe care Bianca Drăgușanu le are la nivelul feței. Actrița este de părere că fosta asistentă TV deja începe să exagereze cu vizitele la cabinetul medicului estetician, motivând că începe să își schimbe aspectul din rău în mai rău.

Totodată, Cristina Cioran a făcut un mic comentariu acid și la adresa vieții amoroase tumultoase a Biancăi Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultuoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă… dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă.

Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși', a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest