Bat clopote de nuntă în showbiz! Când se vor căsători Cristina Cioran și noul iubit: „Este un sentiment foarte plăcut!”/ VIDEO

 

Cristina Cioran a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu bărbatul alături de care a stat mai bine de un deceniu. Dar bomba a fost aruncată în momentul în care a dezvăluit că este îndrăgostită lulea de altcineva de luni bune. Și nu doar atât! Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, în curând, iar în direct pentru “Xtra Night Show”, actrița a mărturisit când anume au de gând să se căsătorească.

Viața Cristinei Cioran s-a schimbat radical în ultimele luni. Actrița urmează să devină mamă pentru prima dată și este mai pregătită ca niciodată să îmbrace rochia de mireasă și să pășească spre altar alături de bărbatul lângă care și-a găsit liniștea.

În direct, la “Xtra Night Show” de la Antena Stars, Cristina Cioran a dezvăluit că a existat o compatibilitate atât de mare între ea și bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima dată, încât au discutat despre căsătorie chiar din prima săptămână de relație.

Cristina Cioran a mai spus că este entuziasmată de ideea de a se căsători cu tatăl copilului ei, dar deocamdată trebuie să îsi pregătească toate actele aferente.

„S-a pus problema de căsătorie încă din prima săptămâna de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a mai explicat vedeta, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest