Problemele de sănătate cu care se confruntă Cristina Cioran în timpul sarcinii: „Am indicații de naștere prin cezariană”/ VIDEO

 

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița va deveni mamă pentru prima dată la vârsta de 43 de ani cu cel în brațele căruia și-a găsit liniștea doar de câteva luni. În direct, la „Xtra Night Show”, vedeta a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește, dar și despre cum se simte în această perioadă.

Cristina Cioran se poate declara o femeie împlinită. După despărțirea de bărbatul alături de care a stat mai bine de un deceniu, în urmă cu doar șapte luni, actrița și-a găsit liniștea în brațele celui care a făcut-o și mamă pentru prima dată.

Cristina Cioran a mărturisit că atât ea, cât și iubitul ei și-au dorit să fie părinți, astfel că atunci când au aflat marea veste au fost exaltați de-a dreptul.   

Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni.”, a spus Cristina Cioran.

Cât despre disconfortul cu care s-a confruntat în cele 14 săptămâni de sarcină, Cristina Cioran a mărturisit că deja s-a acomodat. Totodată, actrița a dezvăluit că va fi nevoie de cezariană în ceea ce o privește, dar nu se teme și abia așteaptă să își strângă copilul în brațe.

Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a mai spus Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest