Bianca Drăguşanu, mândră din cale-afară de ultima achiziţie! Cum arată noile silicoane/ VIDEO

 

Este cunoscut faptul că Bianca Drăguşanu este o veterană a intervenţiilor estetice! Chiar dacă este catalogată drept una dintre cle mai sexy femei din România, blondina nu s-a putut abţine şi a mai apelat, încă o dată, la medicul estetician.

Astfel încât, în urmă cu puţin timp, Bianca Drăguşanu s-a operat, din nou, în zona bustului şi şi-a schimbat silicoanele care au consacrat-o. În ciuda faptului că mulţi au crezut că este doar un moft, vedeta a simţit nevoia să dezvăluie faptul că, de fapt, a ajuns pe mâna medicilor de nevoie. Bianca Drăguşanu a spus că ultima intervenţie a măririi bustul a fost făcută cu mult timp în urmă, motiv pentru care a trebuit să le schimbe pentru sănătatea sa.

Şi cum era şi de aşteptat, vedeta s-a etalat deja cu noile „bijuterii”, la numai 7 zile de la operaţie, semn că totul a decurs așa cum trebuia. Îmbrăcată sexy, cu un decolteu ameţitor, blondina a dezvăluit că deşi medicul a sfătuit-o să mai stea câteva zile în perioada recuperatorie, ea nu a putut sta în casă deloc.

„Mi-am schimbat protezele. Şi ma simt foarte bine. Medicul meu m-a certat şi mi-a spus că sunt mult prea activă pentru un om care s-a operat abia de 7 zile. Iar pe 9 martie, urmează sora mea la revizie. O să fiu alături de ea. Îşi schimbă şi ea protezele mamare” a spus Bianca Drăguşanu, în cadrul unui filmuleţ pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest